Op zoek naar hostingdiscounter?

hostingdiscounter
 
Hostingdiscounter PCM Forum.
Discussies tonen Berichten tonen. 8 December 2007 2209. Geregistreerd 8 December 2007. is er iemand die iets weet over het down zijn van hostingdiscounter?
Hostingdiscounter in Nederland geschikt voor WordPress.
Er zijn webhosts in allerlei prijsklassen hostingdiscounters low budget gemiddeld tarief en hoog tarief. Bij een hostingdiscounter moet je ervoor waken dat je niet terecht komt in de categorie Goedkoop is duurkoop. Waar moet je op letten? Servers in Nederland als je een website maakt voor bezoekers in Nederland dan is het nadelig om die te hosten in het buitenland. Zoekmachines als Google waarderen Nederlandse websites op Nederlandse servers beter dan op buitenlandse servers.
HostingDiscounter reviews en ervaringen vergelijken HostingWijzer.nl.
Er zijn 13 ervaringen achtergelaten door klanten van HostingDiscounter. De gemiddelde algemene beoordeling die HostingDiscounter heeft gekregen is 47. HostingDiscounter review door Johan van de Merwe. Ik heb gisteren mijn laatste 2 websites opgezegd. Was 10 jaar klant maar ik ben er nu klaar mee. Het ging mij niet om de kwaliteit van de hosting maar om de prijsstelling. We hadden al die jaren meerdere Business Discount abo's met nooit aangepaste 500Mb webruimte en 500Mb bandbreedte voor 60 Euro per jaar.
Hosting Discounter Webhosting WebshopWise.nl.
Op zoek naar informatie over de hostingproducten van Hosting Discounter? Op WebshopWise.nl vind je alles dat je moet weten.
Hostingdiscounter.
Netwerk Storingen en Updates. Is dit je eerste bezoek en weet je niet goed hoe dit forum werkt kijk dan even in onze FAQ. Wil je zelf berichten kunnen plaatsen of meediscussiëren kun je jezelf hier registreren. Vergeet voordat je berichten gaat plaatsen niet om eerst even onze forumregels te lezen. Veel plezier op hèt webhostingforum en dè webhosting community van Nederland. Resultaten 1 tot 15 van de 16. Pagina 1 van de 2 1 2 Laatste Spring naar pagina Ga.
Hosting discounter review Host-tips.com.
De routing bij Hosting discounter wordt verzorgd door redundante Juniper routers en via de NL-ix en i4 Networks netwerken zijn er meerdere peering en transit sessies actief met verscheidene partijen. Naast de hoofdlocatie heeft HostingDiscounter twee back-uplocaties te weten BIT Ede en Mobistar Brussel Belgie. Op de back-uplocaties draaien onder andere secundaire en tertiare nameservers en mailservers. Beide back-uplocaties beschikken tevens over redundante netwerkverbindingen. Bij de virtualisatie van servers wordt er gebruik gemaakt van de VMware vSphere hypervisor. VMware is dan ook een grote naam in de markt en kent dan ook een zeer goede reputatie en dit past bij de kwaliteit welke ze aan hun klanten willen leveren. Zo is de gebruikte hardware voor de hele omgeving afkomstig van Dell welke hoge kwaliteit server hardware producten bieden met hoge garanties.
Forum JoomlaNL opgelost joomla site van hostingdiscounter! 1/1.
Vermeld in iedere vraag duidelijk. De versie van Joomla! 2.5 die je gebruikt. De volledige url van je website indien mogelijk. De versie van de extensie waar de vraag over gaat. Onderwerp opgelost joomla site van hostingdiscounter! joomla site van hostingdiscounter! 23 mrt 2014 1637 1. ik heb een site draaien bij hostingdiscounter! voor dat je bij de Administrator pagina komt ben je verplicht je ftp gebruikers en Wachtwoord invullen! maar nu wil ik deze site op een andere hoster mijn domein zetten. om dingen te testen. als ik de site er opgezet heb gezet dan kom ik niet het administrator gedeeld. dan moet ik ook ftp gebruikers en Wachtwoord invullen!
Hosting Discounter WebHosters.nl.
woensdag 16 november 2016. Na 9 goede jaren zijn ze bij hostingdiscounter het zat om hun vaste klanten goed te behandelen. Sinds vorig jaar 2015 zijn de prijzen verdrievoudigd door de goede ervaringen dacht ik dat ik er goed aan deed door te blijven met mijn 4 domeinen en D. zondag 2 oktober 2016. Een onderdeel hiervan is Hostplan zelfde hosting. Zeer onvriendelijk en matige klachtafhandeling. Ik heb nog nooit zo'n arrogant en onbehulpzaam persoon aan de lijn gehad.
HostingDiscounter Beoordelingen Beoordelingen van HostingDiscounter www.hostingdiscounter.nl. Trustpilot beoordelingen.
Nodigt klanten uit voor beoordelingen Nodigt niet uit. HostingDiscounter vraagt klanten om hun ervaring te delen op Trustpilot. Dit bedrijf nodigt klanten niet uit om beoordelingen op Trustpilot te schrijven. Toon verdeling van sterren Verberg verdeling van sterren. Schrijf nu uw beoordeling over bedrijf. Beweeg de muis over de sterren en klik om het aantal sterren te kiezen. Kies sterren om te beoordelen 1 ster Zeer slecht onaanvaardbare ervaring onredelijk en onbeschoft gedrag.
DIG / hosting discounter stats? forum.fok.nl.
woensdag 29 november 2006 @ 1248 27 1. ik heb via fok dus een domeinnaam bij hostingdiscounter maar nu wil ik dus stats erop hebben maar de map met stats waar hij normaal hoort te zijn staat alleen het html bestand met de tekst erin nothing here yet. moet ik daar iets in kopieren? khoop dat jullie kunnen helpen. woensdag 29 november 2006 @ 1250 59 2. 0 81.82.234.164 Ik denk dat je contact moet opnemen met de hosting provider die weet wat jij of zij het beste kunnen doen. taal voutjes zijn onderdel van mijn leeven.
Hostingbedrijven.nl HostingDiscounter.
Voeg toe aan mijn overzicht. Aantal personen fulltime personeel. 4 pakketten van 0.40 tot 20.00 incl. Ongeveer 9 jaren geleden geplaatst. Heel erg lang zeer tevredeb geweest. De laatste tijd echter hebben ze veel problemen met de mailservers. ook nu weer 11-04-2008 liggen ze er weer uit.
com domeinnaam? Kies uw webhostingpakket bij dé hostingdiscounter!
Heeft u geen HTML kennis maar wilt u toch zelf uw website bouwen? Neem dan het site builder pakket met gratis nl of com domeinnaam bij dé hostingdiscounter. Met keuzes uit verschillende layouts die u zelf kan aanpassen en compleet met alle functies Gewoon klik en klaar! Bij de hostingdiscounter heeft u uw eigen nl domeinnaam al vanaf 795 en uw eigen com domeinnaam al vanaf 1250 per jaar! gratis forwarder naar bestaande domeinnaam of hostingpakket. Naast het site builder pakket verkopen wij ook een mail only pakket! Dit pakket is ideaal voor bedrijven of particulieren die geen website willen maar wel per e-mail bereikbaar willen zijn. Bekijk de site voor al onze diensten! Hostingdiscounter neem contact op voor vragen!

Contacteer ons