Zoeken naar hostingdiscounter

hostingdiscounter
 
De jaarcijfers bekeken HostingDiscounter ISPam.nl.
Er wordt gewoon winst gemaakt en door outsourcing van de activa komt er minder op de balans terecht. Er is dus simpelweg niets aan de hand bij HostingDiscounter. Reactie Mark de Wildt CEO HostingDiscounter. Dat HostingDiscounter een kerngezond bedrijf is blijkt wel uit onze jaarcijfers. Wat uit de publicatiestukken niet kan worden afgelezen is het resultaat van de onderneming de hoogte van eventuele dividenduitkeringen en de samenstelling van de gepresenteerde posten. Bij het opstellen van de publicatiestukken maken wij gebruik van de wettelijke vrijstellingen die toepasbaar zijn. Hierdoor deponeren wij zeer beperkte informatie waaruit snel onjuiste aannames kunnen worden gemaakt. Wie naar de gedeponeerde cijfers kijkt kan daaruit niet opmaken dat er in 2013 winst is gemaakt en dat er in 2013 een dividenduitkering is geweest van enkele tonnen.
HostingDiscounter hosting pakketten vergelijken met prijzen reviews en contactgegevens HostingWijzer.nl.
Hosting Discounter is onderdeel van Tiscom Hosting B.V. HostingDiscounter heeft 4 hosting pakketten met prijzen van 121 tot 1210 per maand en schijfruimte vanaf 0 mb tot 0 mb.
Hosting Discounter Webhosting WebshopWise.nl.
Op zoek naar informatie over de hostingproducten van Hosting Discounter? Op WebshopWise.nl vind je alles dat je moet weten.
HostingDiscounter.
Edacs WebDesign en Computerservice
Hosting discounter review Host-tips.com.
De routing bij Hosting discounter wordt verzorgd door redundante Juniper routers en via de NL-ix en i4 Networks netwerken zijn er meerdere peering en transit sessies actief met verscheidene partijen. Naast de hoofdlocatie heeft HostingDiscounter twee back-uplocaties te weten BIT Ede en Mobistar Brussel Belgie. Op de back-uplocaties draaien onder andere secundaire en tertiare nameservers en mailservers. Beide back-uplocaties beschikken tevens over redundante netwerkverbindingen. Bij de virtualisatie van servers wordt er gebruik gemaakt van de VMware vSphere hypervisor. VMware is dan ook een grote naam in de markt en kent dan ook een zeer goede reputatie en dit past bij de kwaliteit welke ze aan hun klanten willen leveren. Zo is de gebruikte hardware voor de hele omgeving afkomstig van Dell welke hoge kwaliteit server hardware producten bieden met hoge garanties.
Hostingdiscounter hosting wfsidee.
Hostingdiscounter hosten website op discount condities. citaat HostingDiscounter maakt gebruik van datacenters op verschillende locaties. De hoofdlocatie is Data Center Arnhem. Naast de hoofdlocatie heeft HostingDiscounter twee back-uplocaties te weten BIT Ede en Mobistar Brussel Belgie. Prijzen op de site excl. Impact 75 Duiven 6921 RZ Nederland Gelderland. Opmerkingen en vragen zijn welkom.
Bekijk de hosting pakketten van HostingDiscounter en lees de reviews Internetten.nl.
Neem contact met ons op. Zoek op Internetten.nl Zoeken! Bekijk hier de pakketten van HostingDiscounter en lees de reviews over deze hostingprovider. Webhosting pakketten van HostingDiscounter. Plaats een ervaring Gemiddelde beoordeling. Powerdeck Langer dan 1 jaar klant op 3-1-2014 om 1554. Ik ben vanaf 2005 klant en na de migratie van afgelopen zomer 2013 ben ik 80% van mijn pagina's kwijt.
ZeelandNet startpagina van Zeeland.
De internet service provider van Zeeland. Maar ook regioportal met o.a. het ZeelandNet Prikbord het weer spelletjes communities foto-site en video.
Reviews over HostingDiscounter.nl Opiness Spreekt uit ervaring.
Reageer op deze review bron Start12. Sinds 2008 heb ik een paar domeinnamen via HostingDiscounter geregistreerd. In 2011 besluit ik om niet langer gebruik te maken van de service. Eerst telefonisch contact daarna online geprobeerd te stoppen. Vervolgens online met telefonische support. Allemaal lukt het niet want de rekening komt wel. Daarna een e-mail gestuurd en een rode kaart. Ook bij de Rabo de incasso geblokkeerd. Nu komen ze met een incassobureau. Wat een ballen tent. Reageer op deze review bron Start12. Service nul komma nul domeinen al meerdere malen gehackt beveiliging zo lek als een mandje.
Hostingbedrijven.nl HostingDiscounter.
Voeg toe aan mijn overzicht. Aantal personen fulltime personeel. 4 pakketten van 0.40 tot 20.00 incl. Ongeveer 9 jaren geleden geplaatst. Heel erg lang zeer tevredeb geweest. De laatste tijd echter hebben ze veel problemen met de mailservers. ook nu weer 11-04-2008 liggen ze er weer uit.
Hosting Discounter WebHosters.nl.
woensdag 16 november 2016. Na 9 goede jaren zijn ze bij hostingdiscounter het zat om hun vaste klanten goed te behandelen. Sinds vorig jaar 2015 zijn de prijzen verdrievoudigd door de goede ervaringen dacht ik dat ik er goed aan deed door te blijven met mijn 4 domeinen en D. zondag 2 oktober 2016. Een onderdeel hiervan is Hostplan zelfde hosting. Zeer onvriendelijk en matige klachtafhandeling. Ik heb nog nooit zo'n arrogant en onbehulpzaam persoon aan de lijn gehad.
HostingDiscounter Beoordelingen Beoordelingen van HostingDiscounter www.hostingdiscounter.nl. Trustpilot beoordelingen.
Nodigt klanten uit voor beoordelingen Nodigt niet uit. Naar ons weten vraagt HostingDiscounter klanten om hun ervaring te delen op Trustpilot. Naar ons weten nodigt dit bedrijf geen klanten uit om een beoordeling op Trustpilot te schrijven. Toon verdeling van sterren Verberg verdeling van sterren. We hebben een taalfilter toegevoegd zodat u nu beoordelingen kunt lezen in de taal naar voorkeur. Schrijf nu uw beoordeling over HostingDiscounter.

Contacteer ons