Resultaten voor eu domein

eu domein
 
eu domein registreren XXL Webhosting.
Registreer nu je eu domein. Domeinnamen registreer je bij XXL voor een duidelijke all-in prijs, zonder actievoorwaarden en zonder addertjes onder het gras. Bij andere providers betaal je vaak extra kosten als je iets met je domeinnaam wilt gaan doen, zoals doorlinken.
EU Domein registratie bHosted.
bHosted is lid van EURid. Deze organisatie is opgericht in april 2003 en beheert sinds 2005 de eu zonefile en daarmee dus alle eu domeinen. Zij zijn verantwoordelijk voor de techniek achter het bereikbaar zijn van de eu domeinen en voorkomen dat er niet een eu domein twee maal geregistreerd wordt.
Registreer hier jouw eu domeinnaam.
De eu domeinextensie is een populair domein binnen Europa. Iedereen binnen de EER Europese Economische Ruimte kan een eu domeinnaam registreren. Wil jij ook beschikken over een domeinnaam met de eu extensie? Controleer dan snel of jouw domeinnaam nog beschikbaar is.
EU Domeinnaam Goedkoop Registreren via Domeinwinkel!
Als je domeinnaam goedgekeurd is, kun je een hostingpakket kiezen als je ook een website en e-mail wilt gebruiken op de EU domeinnaam. Je kan dan uiteraard ook direct je eu domein registreren. Hoe lang duurt het om een eu domeinnaam te registreren?
eu-domein registreren Watsnel.nl.
eu domein registreren. eu is een onmisbare domeinextensie voor ieder bedrijf dat werkzaam is in de Europese Unie. Registreer dus nu uw eu-domein en stel uw belangen op de Europese markt veilig. Voor maar 995, per jaar kunt u al een eu-domein registreren bij Watsnel.nl.
EU domein registreren Domeinregistratie bij Xel Media.
Via de domeincheck van Xel Media kunt u direct controleren of uw gewenste eu domein nog vrij is. Voor slechts 12 per jaar bent u in het bezit van een eu domeinnaam. Is uw domeinnaam nog vrij? De eu domein extensie.
Economische crisis raakt ook eu-domein Marketingfacts.
De mogelijkheid om domeinnamen te registreren die eindigen op eu werd eind 2005 gecreëerd. Eén van de doelen van het eu-domein is het uitdragen van de Europese identiteit. Hoewel er in vier jaar tijd heel wat domeinen werden geregistreerd, is het domein nog niet het succes waarop werd gehoopt.
Hoe kan ik een EU domein verhuizen? SoHosted.
Hoe kan ik een EU domein verhuizen? Voor het verhuizen van een EU domein hebben wij een autorisatiecode nodig. Nadat jij je domeinverhuizing hebt besteld voor je EU domein, doe je er goed aan je huidige provider op de hoogte te brengen van de verhuizing.
EU domein registrar achterhalen?
Markeer Forums als Gelezen. EU domein registrar achterhalen? Is dit je eerste bezoek en weet je niet goed hoe dit forum werkt kijk dan even in onze FAQ. Wil je zelf berichten kunnen plaatsen of meediscussiëren, kun je jezelf hier registreren.
Icann nog niet klaar voor eu domein Computable.nl.
De extensie eu vereenvoudigt onder meer de e-mailadressen van EU ambtenaren; zo verandert een.ambtenaar@cec.eu.int in een.ambtenaar@commission.eu. Het eu domein moet het volgens de Commissie tenslotte bedrijven en organisaties herkenbaarder maken en hun economische mogelijkheden binnen en buiten de Europese Unie vergroten.
eu Wikipedia.
2 Vanaf 1 juni 2016 werd het mogelijk een domein te registreren. Europese Unie bewerken. eu.int was tot 9 mei 2006 het subdomein dat gebruikt werd door met name de Europese Commissie en het Europees Parlement, gebaseerd op het generieke topleveldomein int voor internationale instellingen met eu als second-level-domein.
EU Domeinnaam Registreren? EU Domein Nú 8.00.
Je eigen eu. Geef je website een internationaal herkenbare domeinnaam met eu! Met een eu-domeinnaam laat jij je internationale karakter zien en heb je een domeinnaam met een Europese uitstraling. Laat zien dat je heel Europa aankunt en registreer jouw eu direct.

Contacteer ons