Meer resultaten voor domeinnaam verkopen

domeinnaam verkopen
 
Domeinnaam kopen of verkopen.
Houdt dan rekening met een aantal zaken. Dit artikel legt uit waar je op moet letten en hoe je tot een goede prijs komt voor een domeinnaam. Er zijn geen verplichtingen of regels bij het bepalen van een prijs voor een domeinnaam. Je kunt zelf bepalen wat je voor een domeinnaam vraagt. Natuurlijk geldt hier wel dat je redelijk moet blijven als je je domeinnaam echt wilt verkopen. Domeinnamen verschillen ook in waarde. Hoe langer een domeinnaam hoe minder waard deze eigenlijk is. Korte domeinnamen zijn moeilijk te krijgen makkelijk te onthouden en daardoor zeer gewild. Voor een korte domeinnaam wordt doorgaans dan ook meer geld gevraagd. Dit geldt ook voor generieke domeinnamen. Wil je een domeinnaam kopen?
Domeinnamen marktplaats / DomeinMatch.nl.
GA NAAR ALLE THEMAVEILINGEN. Er zijn momenteel geen actieve veilingen. Koop en verkoop domeinnamen op domeinmatch.nl. Op Domeinmatch.nl kun je risicoloos zaken doen met kopers en verkopers van domeinnamen. Dankzij de marktplaats en het veilingsysteem is het heel eenvoudig om domeinnamen te kopen en verkopen.
Domeinnaam verkopen XXL Webhosting.
Zet het domein te koop op een online marktplaats en verkoop je domein voor een mooie prijs! Zet je domeinnaam te koop. Gebruik je een domeinnaam niet meer actief en overweeg je om deze te verkopen? In ons dashboard kun je met een muisklik je domeinnaam te koop zetten waarbij jij de bieden-vanaf en koop-nu prijzen bepaalt. We werken hiervoor samen met Undeveloped. Je domeinnaam wordt op hun populaire domeinnaam-marktplaats aangeboden.
Domein verkopen.
verkoop u domeinnaam snel en eenvoudig op Sedo via Sylconia zonder extra kosten.
Domeinnaam verkopen hoe werkt het.
Domeinnaam verkopen hoe werkt het. 1 / 2 1 2 Volgende Spring naar pagina Ga. Domeinnaam verkopen hoe werkt het. 5124 bekeken sinds 06-05-2009 1937 1. Contact Bekijk mijn advertenties. Domeinnaam verkopen hoe werkt het. Hoe moet ik een domeinaam verkopen. Ik heb een paar domeinamen. En die wil ik verkopen. Maar ik weet niet hoe het werkt. ik heb ook een paar goeie Ik heb ze gehost bij mijndomein. Kan iemand het me uitleggen.
Ons aanbod aan diensten Verhandel uw domeinen via Sedo.
Een professionele broker gaat voor u aan de slag om uw gewenste domeinnaam op korte termijn en tegen een zo laag mogelijke prijs te verkrijgen. Of zet zich voor u in om uw premium domeinnaam tegen een topprijs te verkopen. Ons ervaren brokerteam is er voor u en werkt betrouwbaar betrokken en gegarandeerd discreet. Ieder domein is anders. De hamvraag voor zowel koper als verkoper is daarom wat mag een domein kosten? Onze professionele en met feiten onderbouwde rapporten geven snel duidelijkheid voor één domein of domeinportfolio's. Perfect en veilig voor zowel koper en verkoper een betrouwbare trustservice zorgt voor een gegarandeerd veilige overdracht van de overeengekomen prijs en de technisch correcte overdracht van het domein.
Verkoop nu op de Domeinnaam veiling Catawiki.
Hierdoor kan het zijn dat de site niet goed wordt weergegeven. Verdien meer door te verkopen in Catawiki's Domeinnaam veiling. Begin nu met verkopen. Met een internationaal publiek is Catawiki het perfecte platform voor het verkopen van uw kavel. Een kleine greep uit het aanbod in onze Domeinnaam veiling. Over Catawiki onze veilingen. Registreer u gratis en begin met verkopen om op een veilige manier geld te verdienen. Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis ter wereld. Onze website is een platform waarop internationale bieders speciale en unieke objecten kunnen kopen en verkopen. Hoe onze veilingen werken.
MooieDomeinnaam.nl.
Neem gerust contact op. 2652XL Berkel en Rodenrijs. Telefoon 010 511 6887. Klik voor aanvullende informatie. Op zoek naar een Mooie Domeinnaam? Kijk dan eerst even in het ruime aanbod van Media Village B.V. We hebben de domeinen op deze site allemaal voorzien van een prijskaartje. En om het je makkelijk te maken kun je een domein ook nog eens direct kopen en in gebruik nemen. Betalen gaat eenvoudig en vertrouwd via iDEAL. Direct na de betaling ontvang je per e-mail de factuur en de autorisatie code waarmee je deze domeinnaam naar je eigen provider kunt overzetten.
Domeinnaam Verkopen Nu op DomeinStock.nl.
Home Domeinnaam kopen Domeinnaam verkopen Merknaam bedenken Waarde domeinnaam Nieuws Contact. Plaats nu GRATIS je domeinnaam op Domeinstock.nl. Domeinstock zorgt eenvoudig voor de verkoop van je domeinnaam. Via e-mail wordt je direct op de hoogte gehouden van alle biedingen. We berekenen geen kosten voor de plaatsing of onderhandeling. Pas bij verkoop wordt 19% van het gerealiseerde. verkoopbedrag in rekening gebracht. Het verkoopbedrag bepaal je helemaal zelf en het plaatsen. van een domeinnaam is geheel gratis. Je kunt na het aanmelden eenvoudig je domeinnamen toevoegen aan onze website. Op al je domeinnamen kunnen potentiele kopers een bieding plaatsen.
Domeinnaam verkopen Domeinhandel.nl.
Domeinnaam registreren en verkopen via domeinhandel.nl. Met de button alle domeinen krijgt u een overzicht van alle te koop aangeboden domeinnamen. U kunt ook de database doorzoeken op elke lettercombinatie. de zoekopdracht verkoop zal alle domeinen weergeven waarin dit woord in zit. Zo geeft de query nu als resultaat alle te koop aangeboden nu domeinen. Wilt u een domeinnaam te koop aan bieden dan dient u zich eerst aan te melden. U krijgt dan een loginnaam en wachtwoord waarna u gratis uw domeinnamen te koop kunt aanbieden. Als verkoper blijft u anoniem. Potentiele kopers kunnen via een email formulier reageren op een te koop aangeboden domeinnaam.
Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? WebhostingAdvies.nl.
Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? Bij het kopen of verkopen van een domeinnaam is het bepalen van de waarde van het desbetreffende domein de eerste horde die u dient te nemen. Maar als u en de andere partij het eenmaal eens zijn over de prijs ontstaat er een nieuwe probleem. Bij een koop of verkoop van een domeinnaam is de wederpartij vaak een onbekende. Natuurlijk wilt u niet het risico lopen dat als u uw domein verkoopt u het beloofde bedrag niet ontvangt of als een domein koopt geen domeinnaam ontvangt.
Ik wil mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij Helpdesk TransIP.
Wil je onze helpdesk snel bereiken? Stuur dan een ticket via het controlepaneel. Ik wil mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij. Het is mogelijk dat je een domeinnaam wilt verkopen aan een andere partij. De financiële afhandeling van de verkoop kan je in zulke gevallen zelf regelen daar hebben we geen speciale diensten voor. Om de domeinnaam te verhuizen naar de nieuwe eigenaar is in de meeste gevallen alleen een verhuiscode nodig. De verhuiscode vind je in het controlepaneel. Dit doe je als volgt. Ga naar Domein Hosting. Klik op je domeinnaam. Scroll omlaag naar Autorisatiecode. Daar zie je ofwel de verhuiscode getoond worden of een link om deze aan te vragen.

Contacteer ons