Op zoek naar domeinnaam verkopen?

domeinnaam verkopen
 
Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? WebhostingAdvies.nl.
Betrouwbare informatie over website hosting en domeinnamen. Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? Bij het kopen of verkopen van een domeinnaam is het bepalen van de waarde van het desbetreffende domein de eerste horde die u dient te nemen.
Domeinnaam kopen of verkopen.
Er zijn geen verplichtingen of regels bij het bepalen van een prijs voor een domeinnaam. Je kunt zelf bepalen wat je voor een domeinnaam vraagt. Natuurlijk geldt hier wel dat je redelijk moet blijven als je je domeinnaam echt wilt verkopen.
de waarde van domeinnamen kun je lezen op DNsales.nl.
Waarde van een domeinnaam. Top 100 verkoopprijzen van NL domeinnamen. Onderstaande prijzen werden betaald op verschillende domeinnaam veilingen. Een paar verkopen waren private sales tussen koper en verkoper onderling. Een bekende domein veilingsite is Sedo waar men domeinen kan kopen als verkopen.
Domeinnaam verkopen, ervaringen? Internetproviders en Hosting GoT.
De mail was van een klein grafisch eenmansbedrijfje naam doet er even niet toe die mijn domeinnaam over wilde kopen. Ik heb gemaild met de vraag wat ze er voor over zou hebben aangezien ik zelf totaal geen ervaring heb met het verkopen van domeinnamen.
Domeinen verkopen voor dummies Webwinkel Forum.
Kom in elk geval met een handtekening overeen dat hij de domeinnaam verhuist en op zijn eigen naam zet. Zet daar ook in voor welke datum dit moet gebeuren, zodat jij per die datum je diensten bij Sohosted kunt opzeggen. Berichten: 1520 Lid geworden op: 08 oktober 2013. Re: Domeinen verkopen voor dummies.
hoe een domeinnaam verkopen? hoe zit dat percies?
eerst wil ik graag weten wat dit betekent; vanzelfsprekend kun je de domeinnaam na het openen van de veiling niet aan iemand verkopen buiten Sitedeals! als ik mijn domeinnaam hier veiling, kan ik niet buiten die website hem verkopen! het is te slecht!
Domeinnaam verkopen? Simpel en snel een zeer groot bereik.
Wij zullen jouw gegevens niet gebruiken voor overige doeleinden. Kijk voor meer informatie over je domeinnaam verkopen in de Marktplaats FAQ. Gratis een account aanmaken en jouw domeinnamen beheren. Ieder dag relevante bezoekers die wellicht geinteresseerd zijn in jouw domeinnamen.
Domeinnaam verkopen hoe werkt het.
Nieuwe forum berichten. Domeinnaam verkopen hoe werkt het. 1 / 2 1 2 Volgende Spring naar pagina: Ga. Domeinnaam verkopen hoe werkt het. 5417 bekeken sinds 06-05-2009, 2037: 1. Bekijk Forum Berichten. Contact Bekijk mijn advertenties. Domeinnaam verkopen hoe werkt het.
Een domeinnaam 2e hands kopen en verkopen: de do's-and-don'ts' DNS Belgium.
Home Nieuws blog Een domeinnaam 2e hands kopen en verkopen: de do's-and-don'ts.' Een domeinnaam 2e hands kopen en verkopen: de do's-and-don'ts.' xml encodingUTF-8" U hebt ongetwijfeld de tot de verbeelding sprekende verhalen gehoord van mensen die ooit een domeinnaam voor een habbekrats geregistreerd hebben, en later verkochten voor duizelingwekkende bedragen.
Domeinnaam Verkopen Nu op DomeinStock.nl.
Vul hieronder het nummer in. Home Domeinnaam kopen Domeinnaam verkopen Merknaam bedenken Waarde domeinnaam Nieuws Contact. Plaats nu GRATIS je domeinnaam op Domeinstock.nl. Domeinstock zorgt eenvoudig voor de verkoop van je domeinnaam. Via e-mail wordt je direct op de hoogte gehouden van alle biedingen.
Domeinnaam verkopen XXL Webhosting.
Gebruik je een domeinnaam niet meer actief en overweeg je om deze te verkopen? In ons dashboard kun je met een muisklik je domeinnaam te koop zetten, waarbij jij de bieden-vanaf" en koop-nu" prijzen bepaalt. We werken hiervoor samen met Undeveloped.
Domeinnamen verkopen en Domeinnaam parkeren.
In plaats van opzeggen kun je je domeinnaam ook bij Sedo te koop aanbieden. Je bepaalt zelf de verkoopprijs of je laat bezoekers een bod doen. Je domeinnaam te koop zetten? Meld je aan bij Sedo en zet via hun systeem je domeinnaam te koop.

Contacteer ons