Op zoek naar domeinnaam verkopen?

domeinnaam verkopen
 
Domeinnamen marktplaats / DomeinMatch.nl.
GA NAAR ALLE THEMAVEILINGEN. GA NAAR ALLE LOPENDE VEILINGEN. Koop en verkoop domeinnamen op domeinmatch.nl. Op Domeinmatch.nl kun je risicoloos zaken doen met kopers en verkopers van domeinnamen. Dankzij de marktplaats en het veilingsysteem is het heel eenvoudig om domeinnamen te kopen en verkopen.
Domeinnaam verkopen hoe werkt het.
Domeinnaam verkopen hoe werkt het. 1 / 2 1 2 Volgende Spring naar pagina Ga. Domeinnaam verkopen hoe werkt het. 4894 bekeken sinds 06-05-2009 1937 1. Contact Bekijk mijn advertenties. Domeinnaam verkopen hoe werkt het. Hoe moet ik een domeinaam verkopen. Ik heb een paar domeinamen. En die wil ik verkopen. Maar ik weet niet hoe het werkt. ik heb ook een paar goeie Ik heb ze gehost bij mijndomein. Kan iemand het me uitleggen.
Domeinnaam kopen of verkopen.
Houdt dan rekening met een aantal zaken. Dit artikel legt uit waar je op moet letten en hoe je tot een goede prijs komt voor een domeinnaam. Er zijn geen verplichtingen of regels bij het bepalen van een prijs voor een domeinnaam. Je kunt zelf bepalen wat je voor een domeinnaam vraagt. Natuurlijk geldt hier wel dat je redelijk moet blijven als je je domeinnaam echt wilt verkopen. Domeinnamen verschillen ook in waarde. Hoe langer een domeinnaam hoe minder waard deze eigenlijk is. Korte domeinnamen zijn moeilijk te krijgen makkelijk te onthouden en daardoor zeer gewild. Voor een korte domeinnaam wordt doorgaans dan ook meer geld gevraagd. Dit geldt ook voor generieke domeinnamen. Wil je een domeinnaam kopen?
Hoe kan ik mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij? Helpdesk TransIP.
Wil je onze helpdesk snel bereiken? Stuur dan een ticket via het controlepaneel. Hoe kan ik mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij? Het is mogelijk dat je een domeinnaam wilt verkopen aan een andere partij. In de meeste gevallen is hiervoor enkel een verhuiscode nodig. De verhuiscode vind je in het controlepaneel. Zie hiervoor ook onze FAQ Hoe verhuis ik een domein naar een andere partij? Deze verhuiscode kun je overhandigen aan de ontvangende partij waarmee deze het domein naar zijn eigen TransIP account of naar een partij van eigen keuze kan verhuizen. Let op nadat de nieuwe partij het domein heeft overgenomen met behulp van de verhuiscode dient deze het domein op zijn of haar eigen bedrijfsnaam te zetten.
Domeinnaam verkopen Domein-Direct.com.
Alle Apps Website Server. Home Domeinnaam Domeinnaam verkopen. Biedt je domeinen hier aan. Heb je een domeinnaam in je bezit die je niet meer gebruikt? Bied dan de domeinnaam te koop aan via Domein-Direct. Je bereikt dan direct een publiek van potentiële kopers. Het aanbieden van domeinnamen verloopt eenvoudig en snel. Geïnteresseerde partijen kunnen een bod uitbrengen op jouw domeinnaam welke direct naar je toegestuurd wordt. Op deze manier kun je onderhandelen over de verkoopprijs.
domein verkopen.
Dagelijks veranderen er veel domeinen van eigenaren en soms zelfs tegen zeer hoge bedragen. Het verkopen van een domeinnaam is niet moeilijk bij Sylconia doordat we een overeenkomst hebben met Sedo de grootste domein veiler van de wereld is uw domeinnaam gelijk beschikbaar voor vele potentiele domeinnaam kopers over de gehele wereld. Binnen het control panel van Sylconia kiest u voor de knop verkoop domein bepaal de vraagprijs en klik op verkoop domein. Zo simpel is het verkopen van een domein. Wat kost het verkopen van een domeinnaam?
Domeinnaam verkopen XXL Webhosting.
Zet het domein te koop op een online marktplaats en verkoop je domein voor een mooie prijs! Zet je domeinnaam te koop. Gebruik je een domeinnaam niet meer actief en overweeg je om deze te verkopen? In ons dashboard kun je met een muisklik je domeinnaam te koop zetten waarbij jij de bieden-vanaf en koop-nu prijzen bepaalt. We werken hiervoor samen met Undeveloped. Je domeinnaam wordt op hun populaire domeinnaam-marktplaats aangeboden.
Ons aanbod aan diensten Verhandel uw domeinen via Sedo.
Een professionele broker gaat voor u aan de slag om uw gewenste domeinnaam op korte termijn en tegen een zo laag mogelijke prijs te verkrijgen. Of zet zich voor u in om uw premium domeinnaam tegen een topprijs te verkopen. Ons ervaren brokerteam is er voor u en werkt betrouwbaar betrokken en gegarandeerd discreet. Ieder domein is anders. De hamvraag voor zowel koper als verkoper is daarom wat mag een domein kosten? Onze professionele en met feiten onderbouwde rapporten geven snel duidelijkheid voor één domein of domeinportfolio's. Perfect en veilig voor zowel koper en verkoper een betrouwbare trustservice zorgt voor een gegarandeerd veilige overdracht van de overeengekomen prijs en de technisch correcte overdracht van het domein.
Domeinnaam verkopen Domeinhandel.nl.
Domeinnaam registreren en verkopen via domeinhandel.nl. Met de button alle domeinen krijgt u een overzicht van alle te koop aangeboden domeinnamen. U kunt ook de database doorzoeken op elke lettercombinatie. de zoekopdracht verkoop zal alle domeinen weergeven waarin dit woord in zit. Zo geeft de query nu als resultaat alle te koop aangeboden nu domeinen. Wilt u een domeinnaam te koop aan bieden dan dient u zich eerst aan te melden. U krijgt dan een loginnaam en wachtwoord waarna u gratis uw domeinnamen te koop kunt aanbieden. Als verkoper blijft u anoniem. Potentiele kopers kunnen via een email formulier reageren op een te koop aangeboden domeinnaam.
Rijk worden met domeinnamen Heel Rijk.
of je kunt het domein simpelweg parkeren. In het laatste geval zal er direct geautomatiseerd een pagina gecreëerd worden met advertenties die gerelateerd zijn aan je domeinnaam. Op een domeinnaam gerelateerd aan parfums zal bijvoorbeeld reclame voor allerlei luchtjes geplaatst worden. Door je domein in de tussentijd te parkeren bereik je twee dingen. Je verdient wat geld terwijl je op kopers voor je domeinnaam wacht. Je kunt beter bepalen of je je domein überhaupt wel wilt verkopen. Sommige domeinnamen zijn zo populair dat ze zelfs al lucratief zijn als ze geparkeerd staan. Elke keer dat iemand op een van je advertenties klikt ontvang jij namelijk een X bedrag. Bij populaire domeinen kun je zo slapend rijk worden!
Domeinnaam Verkopen Nu op DomeinStock.nl.
Home Domeinnaam kopen Domeinnaam verkopen Merknaam bedenken Waarde domeinnaam Nieuws Contact. Plaats nu GRATIS je domeinnaam op Domeinstock.nl. Domeinstock zorgt eenvoudig voor de verkoop van je domeinnaam. Via e-mail wordt je direct op de hoogte gehouden van alle biedingen. We berekenen geen kosten voor de plaatsing of onderhandeling. Pas bij verkoop wordt 19% van het gerealiseerde. verkoopbedrag in rekening gebracht. Het verkoopbedrag bepaal je helemaal zelf en het plaatsen. van een domeinnaam is geheel gratis. Je kunt na het aanmelden eenvoudig je domeinnamen toevoegen aan onze website. Op al je domeinnamen kunnen potentiele kopers een bieding plaatsen.
SIDN Verkooptruc met domeinnamen. Trap er niet in!
SIDN werkte mee aan deze rapportage. over oplichting met domeinnamen. Je bent nog niet zo lang geleden begonnen met je eigen bedrijf en hebt direct een website gelanceerd. Je hebt een domeinnaam gekozen en geregistreerd waardoor potentiële klanten direct weten wie jij bent en wat jij doet. Je richt je vooral op Nederlandse klanten dus je hebt alleen de domeinnaam met de nl-extensie genomen. Mocht je ooit internationaal aan de slag gaan dan kan je altijd nog een com-versie registeren. Een mooie droom maar misschien iets voor de toekomst. Dan word je ineens gebeld door een bedrijf dat zich bezighoudt met de controle op dubbele domeinnaamregistraties of zoiets. Er schijnt een probleem te zijn.

Contacteer ons