Zoeken naar domeinnaam bestellen

domeinnaam bestellen
 
Hoe bestel ik als reseller een domeinnaam voor mijn klanten? Antagonist Help.
Hieronder staat hoe je dat doet. Maak een nieuwe resellergebruiker met het domein aan of voeg het domein als domain pointer toe. Log in op Mijn Antagonist. Maak nieuwe contacten aan voor de klant. Voer de gewenste domeinnaam of domeinnamen in. Selecteer op de volgende pagina de gewenste domeinnamen. Klik op Kies contactpers. als je een alternatieve contactpersoon aan de domeinnaam wilt koppelen. Ga naar de volgende stap van het bestelformulier. Kies voor de optie om Alleen de domeinen te bestellen. Selecteer nu Eigen nameservers of resellerdomein. Selecteer vervolgens het gewenste pakket onderaan het formulier of voer eigen nameservers in. Rond de bestelling af. Wat onze klanten zeggen. Vanaf het begin dat wij onze website gingen verhuizen naar Antagonist hebben zij ons goede informatie gegeven.
Domeinnaam kopen bij TransIP. Koop direct jouw Domein!
Op zoek naar een geschikte domeinnaam? Bij TransIP koop je eenvoudig jouw gewenste domeinnaam. De meeste domeinextensies kosten maar een paar euro per jaar. Hoe registreer je jouw gewenste domein? Je vult jouw gewenste domeinnaam in de domeinchecker en je ziet direct of deze nog beschikbaar is voor registratie. Zie je de knop Verhuizen of Interne Pull verschijnen? Jouw domein is dan helaas niet beschikbaar voor registratie maar alleen nog te verhuizen door de huidige eigenaar. Ultiem gebruiksgemak door onze zelfgeschreven DNS software.
Domeinnamen PCextreme.
Voor de meeste domeinnamen is het ook nodig om een EPP code op te vragen een soort pincode om de verhuizing te realiseren. Nadat je de verhuizing hebt doorgegeven aan je huidige provider de domeinnaam is vrijgegeven en je de EPP code hebt ontvangen kun je de domeinnaam via onze website bestellen. Dit doe je door de beschikbaarheid te controleren en de domeinnaam als nieuwe verhuizing aan te vragen. Verhuizing in gang zetten. Nadat je de domeinnaam als nieuwe verhuizing hebt aangevraagd en wij je bestelling hebben opgeleverd kun je de domeinnaam via het controlepaneel activeren. Tijdens deze activatie wordt er gevraagd naar je EPP code.
Hostingpakket bestellen voor een bestaande domeinnaam.
Terug naar helpdesk overzicht. Hoe bestel ik een hostingpakket voor een bestaande domeinnaam? Soms heb je een of meerdere domeinnamen geregistreerd waar je nog niets mee doet. In deze handleiding leggen we je uit hoe je eenvoudig een hostingpakket kan aanvragen aan een losse domeinnaam. Ook als je een domeinnaam elders geregistreerd hebt kan je hier eenvoudig een hostingpakket koppelen zo kan je jouw pakket alvast inrichten alvorens je gaat verhuizen. Log in op het controle paneel. Om deze stappen uit te voeren moet je eerst aangemeld zijn op het controle paneel.
Domeinnaam bestellen Hosting2GO.
Home / Domeinnaam / Domeinnaam bestellen. De beste hosting deal van Nederland. Eenvoudig uitbreiden met hosting. Bekijk snel of je domeinnaam nog vrij is! en claim jouw online identiteit! Kies net als 100.000 klanten voor Hosting2GO. Klanten beoordelen onze hosting met ruim een 9! Winnaar beste hostingprovider Nederland. Vertrouwd door 120.000 websites. Razendsnelle klantenservice responstijd 30 minuten. Vanaf 725 per jaar incl. Eenvoudig uitbreiden met hosting.
Kan ik hosting bestellen voor mijn losse domeinnaam?
Home / Klantenservice / Administratie / Bestellen / Kan ik hosting bestellen voor mijn losse domeinnaam? Kan ik hosting bestellen voor mijn losse domeinnaam? Wanneer je toch behoefte hebt aan e-mailondersteuning voor je losse domeinnaam of een aparte website wilt plaatsen dan kun je een upgrade laten uitvoeren. Aan het losse domein zal dan een nieuw eigen hostingpakket gekoppeld worden. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers van de online helpdesk. Je vraag niet beantwoord? Neem contact op met de helpdesk. We helpen je graag verder. Hoe krijg ik meerdere domeinnamen op een pakket? Kan ik hosting bestellen voor mijn losse domeinnaam?
Domeinnaam kopen registreren en verhuizen Versio.
Ruim 500.000 domeinnamen in beheer! Domein controleren Meerdere domeinen.
Kan ik ook een pakket zonder domein bestellen? Antagonist Help.
Home Hulp bij je webhostingpakket of domeinnaam? Makkelijke handleidingen nuttige pagina's en Premium Support of vraag onze experts. Handleiding Administratieve vragen Vragen over bestellen. Kan ik ook een pakket zonder domein bestellen? Bij ieder pakket zit een gratis domeinnaam en het is niet mogelijk om dit niet af te nemen voor een lagere prijs. Als je al een domein hebt besteld bij een derde partij kun je het volgende doen. Het domein verhuizen naar Antagonist. Dat is de voordeligste optie.
Unieke veiling van quarantaine nl domeinnamen op DomainOrder.nl.
Met onze razendsnelle systemen proberen we deze domeinnamen voor de hoogste bieder te registreren. Alleen als wij de domeinnaam succesvol hebben kunnen registreren betaal je het geboden bedrag. No catch no pay! Na betaling van het geboden bedrag zetten we de domeinnaam op jouw naam en ontvang je van ons het token van de domeinnaam hiermee kan de registrar van jouw keuze de domeinnaam naar zich toe verhuizen. De volgende veiling staat gepland voor. Veiling 26 juni 2017. Start maandag 26 juni 2017 0900. Einde dinsdag 27 juni 2017 1400. Veiling 3 juli 2017. Start maandag 3 juli 2017 0900.
Registratie van alle gewenste domeinnnamen Domein-Registreren.nl.
Verwerk de zoekwoorden voor uw branche in uw domeinnaam. Registreer uw domeinnaam onder meerdere extensies. NL COM EU DE BE FR. Geef uw domeinnaam op. hier het voordeligst uit. Hét pakket om online in te stappen. 5 p/m Nu Bestellen. Alles wat nodig is voor een solide online aanwezigheid. 10 p/m Nu Bestellen. Zekerheid voor robuuste websites en webapplicaties. 15 p/m Nu Bestellen. E-mail op uw eigen domeinnaam ontvangen.
Domeinnaam kopen Website kopen Start Hosting.
Check dan hieronder of je zelfgekozen domeinnaam nog vrij is om te registreren en doorloop het bestelproces. Vanaf 2 75 p/m Bestel. Met de eenvoudige software ontwerp je in een paar minuten je eigen website. Zeer eenvoudig in gebruik. Keuze uit diverse templates. Direct aan de slag. Hoge kwaliteit voordelig tarief. Wat zeggen onze klanten.
Hoe kan ik een extra domeinnaam bij mijn pakket bestellen? Antagonist Help.
Je kunt via Mijn Antagonist een extra domeinnaam voor je pakket bestellen. Dit gaat als volgt. Log in op Mijn Antagonist. In Mijn Antagonist kies je vervolgens voor Bestellen. Vul achter Domeinnaam de gewenste domeinnaam in en klik op Volgende. Selecteer op het volgende scherm de gewenste domeinnaam en klik weer op Volgende. Na het selecteren van de gewenste domeinnaam kies je bij Stap 2 Kies het pakket voor Alleen de domeinen. Selecteer vervolgens de optie Alias voor bestaand pakket of resellerdomein. Kies het hostingpakket waar de domeinnaam aan gekoppeld moet worden. Klik daarna onderaan op de knop Volgende. Bij Stap 3 Bevestig de bestelling kies je of je het domein voor één twee of drie jaar wilt vastleggen.

Contacteer ons