Zoeken naar domeinnaam bestellen

domeinnaam bestellen
 
Domeinnaam kopen Website kopen Start Hosting.
Check dan hieronder of je zelfgekozen domeinnaam nog vrij is om te registreren en doorloop het bestelproces. Vanaf 2 75 p/m Bestel. Met de eenvoudige software ontwerp je in een paar minuten je eigen website. Zeer eenvoudig in gebruik. Keuze uit diverse templates. Direct aan de slag. Hoge kwaliteit voordelig tarief. Wat zeggen onze klanten.
Helpdesk Domein-Direct.nl.
Onze Algemene voorwaarden bieden duidelijkheid aan onze klanten. De meest belangrijke punten. Privacy Policy Domein-Direct respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt. ALGEMENE VOORWAARDEN versie 1.0 juni 2008 voor levering van diensten door Domein-Direct. Let op Fraude seodomainregshostiing.com. Indien u onderstaand bericht ontvangt let dan op. Dit is een zogenaamde SEO aanbieding en dit.
Hoe bestel ik als reseller een domeinnaam voor mijn klanten? Antagonist Help.
Hieronder staat hoe je dat doet. Maak een nieuwe resellergebruiker met het domein aan of voeg het domein als domain pointer toe. Log in op Mijn Antagonist. Maak nieuwe contacten aan voor de klant. Voer de gewenste domeinnaam of domeinnamen in. Selecteer op de volgende pagina de gewenste domeinnamen. Klik op Kies contactpers. als je een alternatieve contactpersoon aan de domeinnaam wilt koppelen. Ga naar de volgende stap van het bestelformulier. Kies voor de optie om Alleen de domeinen te bestellen. Selecteer nu Eigen nameservers of resellerdomein. Selecteer vervolgens het gewenste pakket onderaan het formulier of voer eigen nameservers in. Rond de bestelling af. Wat onze klanten zeggen. Omdat ik websites maak heb ik ervaring met diverse hostingbedrijven. Antagonist springt er vooral uit.
Registratie van alle gewenste domeinnnamen Domein-Registreren.nl.
Verwerk de zoekwoorden voor uw branche in uw domeinnaam. Registreer uw domeinnaam onder meerdere extensies. NL COM EU DE BE FR. Geef uw domeinnaam op. hier het voordeligst uit. Hét pakket om online in te stappen. 5 p/m Nu Bestellen. Alles wat nodig is voor een solide online aanwezigheid. 10 p/m Nu Bestellen. Zekerheid voor robuuste websites en webapplicaties. 15 p/m Nu Bestellen. E-mail op uw eigen domeinnaam ontvangen.
Domeinnamen PCextreme.
Voor de meeste domeinnamen is het ook nodig om een EPP code op te vragen een soort pincode om de verhuizing te realiseren. Nadat je de verhuizing hebt doorgegeven aan je huidige provider de domeinnaam is vrijgegeven en je de EPP code hebt ontvangen kun je de domeinnaam via onze website bestellen. Dit doe je door de beschikbaarheid te controleren en de domeinnaam als nieuwe verhuizing aan te vragen. Verhuizing in gang zetten. Nadat je de domeinnaam als nieuwe verhuizing hebt aangevraagd en wij je bestelling hebben opgeleverd kun je de domeinnaam via het controlepaneel activeren. Tijdens deze activatie wordt er gevraagd naar je EPP code.
Sylconia pagina 1 van pagina's met een overzicht domeinnamen registratie kosten.
Ook kunt u op de server van uw internetprovider een URL redirect instellen naar uw website of gewoon uw domeinnaam parkeren zodat u zeker weet dat die door niemand anders aangevraagd wordt. Hoe kan ik een domeinnaam bestellen. U kunt een domeinnaam controleren op beschikbaarheid door bij vul uw domeinnaam in de gewenste naam in te vullen en op controleer domein te klikken. Kies daarna voor aanvragen of verhuizen. In de kassa kunt u de bestelling definitief maken zodat wij de domeinnaam of domeinnamen kunnen aanvragen. Sylconia hanteert scherpe prijzen. Registreert al 10 jaar domeinnamen. Ontvang 25% korting met de code AFF25 op webhosting pakketten. U kunt de code invoeren bij het betalen van de order. pagina 1 van 1.
Domeinnaam registreren Quimm Internet Services.
Sinds heden is het nu makkelijker om een domeinnaam te bestellen bij ons. We hebben een klantenpaneel online gebracht waar iedereen kan zien wat voor diensten ze afnemen. Hier kan ook een nieuwe domeinnaam of hostingpakket besteld worden. Opzeggen behoort ook tot die functionaliteit. Ondertussen heeft iedere klant al een login gekregen hiervoor. Tags bestellen domeinnaam eenvoudiger. 10 tips voor het kiezen van een domeinnaam. Nieuwe website is online! Hosting OS geupgrade November 3 2015.
Domeinnaam bestellen Hosting2GO.
Home / Domeinnaam / Domeinnaam bestellen. De beste hosting deal van Nederland. Eenvoudig uitbreiden met hosting. Bekijk snel of je domeinnaam nog vrij is! en claim jouw online identiteit! Kies net als 100.000 klanten voor Hosting2GO. Klanten beoordelen onze hosting met ruim een 9! Winnaar beste hostingprovider Nederland. Vertrouwd door 120.000 websites. Razendsnelle klantenservice responstijd 30 minuten. Vanaf 725 per jaar incl. Eenvoudig uitbreiden met hosting.
Domeinregistratie 1 per jaar registreer je domein nu snel en makkelijk! Mijndomein.nl.
Vandaag nog je webwinkel starten. Leg jouw idee vast met een unieke domeinnaam. Gebruik je domeinnaam voor e-mail en website. Keuze uit meer dan 100 verschillende domeinextensies. Al vanaf 1 inclusief btw per jaar. Eenvoudig snel geregeld Binnen 1 minuut registreren en upgraden. Uitstekende ondersteuning Klantenservice en helpdesk altijd bereikbaar. Complete oplossingen Direct online inzicht zonder technische kennis. Ruim 10 jaar bestaat Mijndomein en we hebben meer dan 190.000 klanten. Dat klanten tevreden zijn over Mijndomein bewijst de vergelijkingssite hostingwijzer.nl. Klanten noemen ons al jaren een top webhosting provider. Daar zijn we natuurlijk trots op.
Kan ik hosting bestellen voor mijn losse domeinnaam?
Home / Klantenservice / Administratie / Bestellen / Kan ik hosting bestellen voor mijn losse domeinnaam? Kan ik hosting bestellen voor mijn losse domeinnaam? Wanneer je toch behoefte hebt aan e-mailondersteuning voor je losse domeinnaam of een aparte website wilt plaatsen dan kun je een upgrade laten uitvoeren. Aan het losse domein zal dan een nieuw eigen hostingpakket gekoppeld worden. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers van de online helpdesk. Je vraag niet beantwoord? Neem contact op met de helpdesk. We helpen je graag verder. Hoe krijg ik meerdere domeinnamen op een pakket? Kan ik hosting bestellen voor mijn losse domeinnaam?
WebReus.
Om een pakket te upgraden moet u eerst inloggen op de support pagina support center. Daarna kunt u via menu BESTELPAGINA uw domeinnaam intypen in veld Kies domeinnaam voor bestelling en dan wordt de optie upgraden geboden. Als u alleen een webruimte alleen hosting wilt bestellen voor een domein dat al elders onder uw beheer is kiest u voor webruimte. Ga naar de pagina BESTELPAGINA. Linux specialisten sinds 1993.
Domeinnaam kopen bij TransIP. Koop direct jouw Domein!
Op zoek naar een geschikte domeinnaam? Bij TransIP koop je eenvoudig jouw gewenste domeinnaam. De meeste domeinextensies kosten maar een paar euro per jaar. Hoe registreer je jouw gewenste domein? Je vult jouw gewenste domeinnaam in de domeinchecker en je ziet direct of deze nog beschikbaar is voor registratie. Zie je de knop Verhuizen of Interne Pull verschijnen? Jouw domein is dan helaas niet beschikbaar voor registratie maar alleen nog te verhuizen door de huidige eigenaar. Ultiem gebruiksgemak door onze zelfgeschreven DNS software.

Contacteer ons