Op zoek naar domeinnaam claimen?

domeinnaam claimen
 
SIDN: Inbreuk op rechten.
Je vraagt of de rechter de houder wil verbieden om de domeinnaam te gebruiken of die aan jou te geven. Doorloop de stappen in het schema over inbreuk op rechten. Open het grote schema en volg de stappen in het schema. Bekijk uitspraken op Domjur.nl. Op de site Domjur.nl vind je juridische uitspraken en artikelen over domeinnamen.
Domeinnaam claimen Hoe kun je een domeinnaam opeisen?
Ontdek wat je kunt doen als je een handelsnaam of merkrecht hebt, maar niet de domeinnaam die daarbij hoort, omdat die al bezet is terwijl er wel iemand is die daarmee inbreuk lijkt te plegen door de domeinnaam te claimen.
domein registreren, domeinregistratie, domeinnaam registratie, domein vastleggen, domeinen claimen, aanvragen, domein-registreren, preregistratie, preregistreren, eu-domein, internetadres, SIDN, domai
Let wel op, domeinnaamhouders met een reeds bestaande domeinnaam met CO.UK, ORG.UK of LTD.UK of een dergelijke variant die voor 28 oktober 2013 zijn geregistreerd hebben gedurende 5 jaar voorrang om hun domeinnaam met de kortere extensie te registreren. Daarnaast hebben houders van CO.UK domeinnamen die voor 10 juni 2014 zijn geregistreerd voorrang op de registratie van dezelfde domeinnaam met de kortere extensie.
Een geschikte domeinnaam selecteren.
Omdat een domeinnaam maar een paar euro hoeft te kosten, kan je beter je domein claimen of reserveren zodra je een goed idee voor een naam hebt, want morgen zou het al zo kunnen zijn dat iemand anders je domeinnaam heeft weggekaapt.
Domeinnaam kopen registreer goedkoop en snel je domein.
Bij Versio claimt u EU domeinnamen al voor 199, NL domeinen voor 299, en COM domeinnamen voor 799! Ben ik verplicht een website te ontwikkelen na het claimen van de domeinnaam? U kunt de domeinnaam parkeren zolang u wilt en op ieder moment koppelen aan een webhostingpakket of server.
Kunt u een algemene domeinnaam claimen? Kompas advocatuur.
Sjors van der Hoeven. Kunt u een algemene domeinnaam claimen? Kunt u een algemene, beschrijvende URL claimen? Een goede URL kan goud waard zijn. Een URL kan bestaan uit een woord dat een bepaald product of een dienst in algemene, gangbare termen beschrijft bijvoorbeeld schoenen, gevolgd door een extensie bijvoorbeeld nl.
Domeinnaam claimen: alles wat je moet weten Superblogger.
Op het moment dat je een goede naam en domeinnaam voor je blog hebt bedacht, wil je natuurlijk voorkomen dat iemand anders onder deze naam een soortgelijke website heeft. Bij de meeste domeinnaam extensies worden er geen beperkingen opgelegd en kan iedereen zomaar de be of org domeinnaam claimen.
Geef hier die domeinnaam! ICTRecht juridisch adviesbureau. Geef hier die domeinnaam! ICTRecht juridisch adviesbureau.
Het is wel mogelijk op te treden tegen een domeinnaam als er kans is op verwarring door de manier waarop de domeinnaam wordt gebruikt. Zou de voetbalclub op haar site brandblusssers verkopen, dan kan het brandpreventiebedrijf daar juridisch tegen optreden.
Hoe claimt u een domeinnaam? Sprout.
Trics of the trade van ondernemer Danny Mekic. Wanneer u een domeinnaam op het oog heeft die van niemand is, kunt u eenvoudigweg de naam registreren bij één van de vele domeinverkopers. U kunt bij alle aanbieders ook eerst controleren of de naam al door iemand in gebruik of gereserveerd is. Maar pas op, volgens Danny Mekic van Domeinbalie.nl screenen sommige aanbieders de zoekopdrachten, om vervolgens de domeinnamen te claimen.
10 redenen om de GOEDE Domeinnaam te claimen.
22 Gratis E-books. 10 redenen om de GOEDE Domeinnaam te claimen. 10 redenen om de GOEDE Domeinnaam te claimen. Dit artikel is het toonbeeld van samen" staan we sterk. Richard Pieterse van WebChamp.nl is zo attent geweest om voor Winst.nl een uitgebreid artikel te schrijven over domeinnamen.
Overheid naar rechter om domeinnaam te claimen Techzine.nl.
Home Nieuws Business Overheid naar rechter om domeinnaam te claimen. Overheid naar rechter om domeinnaam te claimen. Geplaatst op 18 augustus 2011 1020: 30 november 0001 door Anton Mous. De Nederlandse staat is naar de rechter gestapt om de domeinnaam ministerpresidentrutte.nl op te eisen van de huidige houder Micha Kat.
Iemand eist mijn domeinnaam op Helpdesk.
In veel voorkomende gevallen zal dit dan ook meestal de inhoud zijn van een geschil over een domeinnaam. Hieronder zie je twee, niet aan elkaar gerelateerde zaken over het claimen van een bestaande domeinnaam. Een bedrijf in Beilen registreerde de domeinnaam www.shoetimeflavour.nl.

Contacteer ons