Op zoek naar domeinregistratie?

domeinregistratie
 
Ervaring met domeinregistratie Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Login met social media. Inloggen Log mij automatisch in bij ieder bezoek. Andere onderwerpen rondom telefoon internet of kabel. Plaats een nieuw bericht. 92 berichten 1 2 3 4 5. door Princess_crow 06 jan 2012 1324. Antwoord met een citaat. Ik werd vandaag gebeld met de mededeling dat de persoon aan de lijn van de nederlandse domeinregistratie was en dat iemand een vrijwel dezelfde domeinnaam als die ik voor mijn bedrijf heb probeert te registreren. Je vertelde me uiterst vriendelijk dat ze tegenwoordig moeten bellen als iemand een vrijwel dezelfde domeinnaam registreert.
Domeinnamen PCextreme.
Bij PCextreme kun je elke domeinnaam naar wens registreren en direct koppelen aan een webhosting pakket.
XS4ALL Domeinregistratie.
Wat zijn de specificaties van Dedicated Server? Met een domeinnaam alleen hebt u nog geen website maar dat kunt u wel meteen regelen tijdens de domeinregistratie. Een domeinregistratie kan namelijk op twee manieren. Een domeinnaam in combinatie met een dienst van XS4ALL. Bijvoorbeeld met een webhostingabonnement. U krijgt dan ruimte voor een webpagina www.uwbedrijf.nl en e-mailmogelijkheden op de domeinnaam die u registreert bijvoorbeeld info@uwbedrijf.nl. Alleen de domeinnaam zonder aanvullende dienst van XS4ALL. Het is mogelijk om de domeinnaam te laten doorverwijzen naar een andere domeinnaam maar u kunt er geen website opzetten of de domeinnaam gebruiken voor e-mail. Registratiekosten 30 per jaar. Geavanceerd domein met eigen DNS domeinbemiddeling.
Domeinregistratie 1 per jaar registreer je domein nu snel en makkelijk! Mijndomein.nl.
Registreer nu je domeinnaam vanaf 1 per jaar. Mijndomein.nl de grootste hoster van Nederland!
Domeinregistratie ACTIVE 24 NL.
Hier vindt u alle informatie over domeinregistratie bij ACTIVE 24. Keuze uit ruim 200 nieuwe domeinnamen. Vind nu uw perfecte domeinnaam. Locatie en Sector specifiek. Vergroot de online zichtbaarheid van uw bedrijf of hobby. Online identiteit is erg belangrijk. Bescherm uw merk voordat iemand anders uw domein registreert. Welk domein wilt u kopen? Eenvoudig te onthouden Onderscheid u van de concurrentie. Selecteer een domein categorie Kies de gewenste domeinnaam en Controleer de beschikbaarheid. Voeg extra diensten toe. Wat wilt u doen met het domein?
DDS Domeinregistratie.
SIDN Wanneer je een nl-domeinnaam wilt registreren ga je via DDS een overeenkomst aan met de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. Lees het Reglement voor Registratie van SIDN. DDS verzorgt de registratie bij SIDN voor je. Je hebt al een eigen nl-domein vanaf 1 21 per maand. Op alle nieuwe registraties en verhuizingen krijg je het eerste jaar 10 korting. Je betaalt dus het eerste jaar. nl domein 9 00. eu com 12 50. net org 13 00. info be 13 00. nu 2 jaar 74 00. ook voor verhuizingen domeinen NIEUW registreer jouw amsterdam-domein!
Wat is een domeinnaam en wat is domeinregistratie? NL 395.
Managed VPS bij Xel Media. Neem contact op via 030 267 17 10 of helpdesk@xel.nl. Verbreed uw bereikbaarheid met internationale extensies! Neem contact op via 030 267 17 10 of helpdesk@xel.nl. Wat is een domeinnaam? Een domeinnaam is uw vestigingsadres op het internet en zorgt ervoor dat u eenvoudig vindbaar en bereikbaar bent. Een domeinnaam adres is uniek en u kunt deze zelf kiezen. Een zorgvuldig gekozen domeinnaam is gemakkelijk te onthouden en draagt bij aan een professionele uitstraling. Voor een domeinregistratie betaalt u jaarlijks een vergoeding.
Domeinregistratie via Flexwebhosting snel en voordelig Flexwebhosting.nl.
De prijs van een com domeinregistratie is 8 per jaar. Uw eigen NL domeinnaam registreren via Flexwebhosting. De prijs van een nl domeinregistratie is 8 per jaar. Uw eigen eu domeinnaam registreren via Flexwebhosting. De prijs van een eu domeinregistratie is 8 per jaar. Uw eigen nu domeinnaam registreren via Flexwebhosting. De prijs van een nu domeinregistratie is 30 per jaar. De beste service krijgt u er gratis bij! Elke werkdag telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.
Domeinregistratie bij TransIP. Registreer eenvoudig jouw domein!
c o m a l l a b o u t t h e m u s i c. Domeinregistratie is je eerste stap naar een eigen identiteit op internet. En vanaf het moment van domeinregistratie is de domeinnaam uitsluitend voor jou gereserveerd. Jouw domeinregistratie is daarmee per direct uniek en beschermd. Doordat TransIP direct aangesloten is bij de uitgevende partijen van bijvoorbeeld nl be en eu domeinnamen ben je ervan verzekerd dat wij altijd direct jouw domeinnaam registreren! Domeinregistratie en een domeinextensie. Domeinnaam registratie is altijd een combinatie van een unieke domeinnaam en een unieke domeinnaam extensie.
Domein registratie bij HostingDiscounter.
Domeinregistratie bij HostingDiscounter HostingDiscounter De goedkoopste hosting van Nederland goedkope domeinnaam registratie goedkope hosting goedkoop dedicated servers
Domeinregistratie registreer nu jouw unieke domein! Vevida.
Domeinregistratie door Vevida de webhoster zonder zorgen. Maak de keuze uit tientallen extensies voor jouw eigen unieke domeinnaam.
Domeinregistratie nĂș 0.91! Domeinregistratie GRATIS extra's!
Wat kan ik met een domeinnaam doen? Aan je domeinnaam kun je verschillenden pakketten of services koppelen. Kies welke dienst er bij je past aan de hand van onderstaande toelichting. Staan je wensen er niet tussen neem dan contact op met onze klantenservice. Je domeinnaam veilig vastgelegd. Kies voor alleen registreren als je je domeinnaam wilt vastleggen zonder aanvullende diensten als doorlinken DNS-beheer e-mail of webhosting. Je betaalt alleen de prijs van je domeinnaam. In een handomdraai een eigen website. Bij elke domeinnaam die je vastlegt krijg je gratis MijnWebsite Lite.

Contacteer ons