Resultaten voor domeinregistratie

domeinregistratie
 
Wat is een domeinnaam en wat is domeinregistratie? NL 395.
Managed VPS bij Xel Media. Neem contact op via 030 267 17 10 of helpdesk@xel.nl. Verbreed uw bereikbaarheid met internationale extensies! Neem contact op via 030 267 17 10 of helpdesk@xel.nl. Wat is een domeinnaam? Een domeinnaam is uw vestigingsadres op het internet en zorgt ervoor dat u eenvoudig vindbaar en bereikbaar bent. Een domeinnaam adres is uniek en u kunt deze zelf kiezen. Een zorgvuldig gekozen domeinnaam is gemakkelijk te onthouden en draagt bij aan een professionele uitstraling. Voor een domeinregistratie betaalt u jaarlijks een vergoeding.
Domeinregistratie 1 per jaar registreer je domein nu snel en makkelijk! Mijndomein.nl.
Registreer nu je domeinnaam vanaf 1 per jaar. Mijndomein.nl de grootste hoster van Nederland!
XS4ALL Domeinregistratie.
Wat zijn de specificaties van Dedicated Server? Met een domeinnaam alleen hebt u nog geen website maar dat kunt u wel meteen regelen tijdens de domeinregistratie. Een domeinregistratie kan namelijk op twee manieren. Een domeinnaam in combinatie met een dienst van XS4ALL. Bijvoorbeeld met een webhostingabonnement. U krijgt dan ruimte voor een webpagina www.uwbedrijf.nl en e-mailmogelijkheden op de domeinnaam die u registreert bijvoorbeeld info@uwbedrijf.nl. Alleen de domeinnaam zonder aanvullende dienst van XS4ALL. Het is mogelijk om de domeinnaam te laten doorverwijzen naar een andere domeinnaam maar u kunt er geen website opzetten of de domeinnaam gebruiken voor e-mail. Registratiekosten 30 per jaar. Geavanceerd domein met eigen DNS domeinbemiddeling.
Domein vastleggen en hosting Prezent Internet BV.
31 013 580 23 41 Contactgegevens. Voorop in online innovatie. Home Wat we doen Domeinregistratie en hosting. Bij ons kunt u vrijwel alle domeinnaam extensies vastleggen wereldwijd! Sinds 2001 bieden wij internationale domeinnaam extensies aan. Wij waren hiermee een van de eerste in Nederland. In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan en ons internationale netwerk verder uitgebreid. Hierdoor bieden wij op dit moment vrijwel alle top level domain extensies aan die wereldwijd te registreren zijn. Dit zijn er inmiddels ruim 600! In de afgelopen jaren hebben wij in de markt aangetoond een zeer betrouwbare partner te zijn die tegen relatief lage kosten een hoog service niveau biedt.
Acties.
U krijgt nu bij ELKE domeinregistratie of verhuizing van uw domeinnaam een GRATIS emailbox van maar liefst 1 Gb groot. Deze kunt u benaderen middels POP3 IMAP en of WEBMAIL. Naast domeinregistratie heeft u dus DNS toegang en een mailbox. Gratis SSL certificaat bij domeinregistratie/hosting. U krijgt vanaf heden de mogelijkheid voor een gratis SSL certificaat. Dat is bij elke domeinnaam die bij ons geregistreerd staat. Uw domeinaam is vanaf dat moment bereikbaar onder https//domein.nl en https//www.domein.nl. Gratis domeinregistratie gratis webhosting en gratis webdesign. U wilt naamsbekendheid op internet maar uw budget is laag dan kunnen wij mogelijk iets voor u betekenen.
Domeinregistratie vanaf 995 Domeinnaam registratie en hosting.
1Eurohosting is erkend registrar van SIDN en DNS.BE. Wij registreren een groeiend aantal domeinnaamextensies. U kunt zelf de naam van het domein bepalen. Meestal wordt de domeinnaam opgebouwd uit uw bedrijfsnaam of productnaam. De opbouw van de domeinnaam is meestal als volgt www.uwnaam.nl. Het kan natuurlijk voorkomen dat de door u gewenste domeinnaam al is geregistreerd. Dan moet u voor een andere naam of extensie kiezen. Kies wel altijd een domeinnaam die voor uw potentiele klanten makkelijk is te onthouden. Na registratie is de domeinnaam uniek uw domeinnaam wordt op uw bedrijfsnaam geregistreerd.
Domeinregistratie bij TransIP. Registreer eenvoudig jouw domein!
c o m a l l a b o u t t h e m u s i c. Domeinregistratie is je eerste stap naar een eigen identiteit op internet. En vanaf het moment van domeinregistratie is de domeinnaam uitsluitend voor jou gereserveerd. Jouw domeinregistratie is daarmee per direct uniek en beschermd. Doordat TransIP direct aangesloten is bij de uitgevende partijen van bijvoorbeeld nl be en eu domeinnamen ben je ervan verzekerd dat wij altijd direct jouw domeinnaam registreren! Domeinregistratie en een domeinextensie. Domeinnaam registratie is altijd een combinatie van een unieke domeinnaam en een unieke domeinnaam extensie.
Domeinregistratie ACTIVE 24 NL.
Hier vindt u alle informatie over domeinregistratie bij ACTIVE 24. Keuze uit ruim 200 nieuwe domeinnamen. Vind nu uw perfecte domeinnaam. Locatie en Sector specifiek. Vergroot de online zichtbaarheid van uw bedrijf of hobby. Online identiteit is erg belangrijk. Bescherm uw merk voordat iemand anders uw domein registreert. Welk domein wilt u kopen? Eenvoudig te onthouden Onderscheid u van de concurrentie. Selecteer een domein categorie Kies de gewenste domeinnaam en Controleer de beschikbaarheid. Voeg extra diensten toe. Wat wilt u doen met het domein?
Domeinregistratie AGN AGN.
Wij nemen je aanvraag direct in behandeling binnen een werkdag ontvangt je een bevestiging en een factuur. Zie het tarievenoverzicht hieronder voor de registratiekosten.
Registratie van alle gewenste domeinnnamen Domein-Registreren.nl.
Domeinnaam registreren/vastleggen? Binnen 5 minuten kunt u voordelig uw gewenste domein registreren incl. gratis domeinnaam doorsturen en parkeren
Ervaring met domeinregistratie Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Login met social media. Inloggen Log mij automatisch in bij ieder bezoek. Andere onderwerpen rondom telefoon internet of kabel. Plaats een nieuw bericht. 96 berichten 1 2 3 4 5. door Princess_crow 06 jan 2012 1324. Antwoord met een citaat. Ik werd vandaag gebeld met de mededeling dat de persoon aan de lijn van de nederlandse domeinregistratie was en dat iemand een vrijwel dezelfde domeinnaam als die ik voor mijn bedrijf heb probeert te registreren. Je vertelde me uiterst vriendelijk dat ze tegenwoordig moeten bellen als iemand een vrijwel dezelfde domeinnaam registreert.
Domeinregistratie nĂș 0.91! Domeinregistratie GRATIS extra's!
Wat kan ik met een domeinnaam doen? Aan je domeinnaam kun je verschillenden pakketten of services koppelen. Kies welke dienst er bij je past aan de hand van onderstaande toelichting. Staan je wensen er niet tussen neem dan contact op met onze klantenservice. Je domeinnaam veilig vastgelegd. Kies voor alleen registreren als je je domeinnaam wilt vastleggen zonder aanvullende diensten als doorlinken DNS-beheer e-mail of webhosting. Je betaalt alleen de prijs van je domeinnaam. In een handomdraai een eigen website. Bij elke domeinnaam die je vastlegt krijg je gratis MijnWebsite Lite.

Contacteer ons