Op zoek naar alleen domeinnaam registreren?

alleen domeinnaam registreren
 
Uw nl-domeinnaam registreren kan via domein-registreren.nl.
De Nederlandse domeinnamen worden sinds 1996 beheerd en uitgegeven door de SIDN Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. Vanaf 2003 werd het voor particulieren ook mogelijk om een domeinnaam te registreren. Op dit moment zijn er ruim vijf miljoen nl-domeinnamen geregistreerd waarmee het één van de populairste ter wereld is. In Nederland heeft de nl-domeinnaam een marktaandeel van ongeveer 70%. Een nl-domeinnaam kan worden vastgelegd door elk bedrijf dat ingeschreven staat in Nederland. Ook als u geen vestiging heeft in Nederland kunt u door gebruik te maken van onze Trustee Service toch gewoon een nl-domeinnaam registreren. Dit geldt ook voor particulieren. Waar moet een Nederlandse domeinnaam aan voldoen? Iedere nl-domeinnaam moet voldoen aan een aantal technische eisen. De belangrijkste eisen zijn.
Domeinnaam registratie.
Wilt u alleen een domeinnaam gereserveerd houden znder afname van onze diensten? Bij Bedrijvenweb betaalt u dan alleen de vaste registratiekosten. Registeer hieronder uw nieuwe domeinnaam dan kunt u na n dag met uw website aan de slag. Tijdens de online registratie kunt u zelf aangeven wat er met uw domeinnaam moet gebeuren. Standaard heeft u na de registratie de volgende extra opties. Plaatsen van een website vanaf 995. Alleen een www-verwijzing 225. Alleen een e-mail verwijzing 450. E-mail over dit onderwerp. 088 00 749 80. Bedrijvenweb gecertificeerd voor ISO9001 en ISO27001.
Domein Kopen? Onafhankelijk Advies Maak Geen Dure Fouten!
Kijk bijvoorbeeld ook naar de mogelijkheden van webruimte helpdesk en zelfbouw pakketten. Welke u uiteindelijk kiest hangt af van uw ervaring en het doel wat u heeft met uw website. Met alleen een domeinnaam registreren bent u er nog niet! U moet ook de goede webhosting erbij huren om hier uw website op te laten plaatsen. Bekijk ons artikel beste hosting provider voor meer informatie hierover. Ga niet gelijk een domein kopen kies eerst de juiste naam. Een juiste domeinnaam verzinnen is essentieel voor de zoekresultaten van uw website. Het website adres www.jansen.nl zal best gevonden worden maar met het adres www.autoberdijfjansen.nl weet men ook direct wat de familie Jansen doet. Kies dus zorgvuldig een duidelijke naam en kijk of deze nog beschikbaar is.
Domeinnaam registreren gratis doorstuurservice SoHosted.
Wanneer je een domeinnaam registreert kan iemand anders deze niet meer registreren. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om direct meerdere extensies te registreren. Wil je niet alleen een domeinnaam registreren maar ook direct een website aan je domeinnaam koppelen? Bestel dan een domeinnaam met webhosting. Meer informatie over webhosting lees je op onze webhosting pagina. Ruim 10 jaar ervaring. Veilig betalen met je eigen bank. Waarom je domeinnaam registreren bij SoHosted? Onze prijzen zijn vast en gaan niet na het eerste jaar ineens fors omhoog. We houden van eerlijke prijzen.
Veel gestelde vragen over het registreren van een eigen domein je-eigen-domein.nl.
Maar bij een aantal internationale domeinen zoals it kan het enkele dagen langer duren. Wat zijn de kosten voor een domeinnaam? Zie hiervoor onze tarieven. Kan ik ook voor iemand anders een domeinnaam registreren? Bij elke aanvraag kunt u aangeven op wiens naam het domein moet komen te staan. Het is dus mogelijk het domein voor iemand anders te registreren bijv. voor een ander bedrijf waarvoor u webdesign werkzaamheden verricht. Wel moet diegene hiervoor zijn toestemming verlenen. Moet ik meerderjarig zijn om een domeinnaam te kunnen aanvragen? Het is ook mogelijk een domeinnaam aan te vragen als minderjarige. Wel dient dit met toestemming van de ouders cq wettelijke vertegenwoordigers te gebeuren. Hoe registreer ik een domein? Het registreren van een domein is eenvoudig. 1 Kies een domein uit.
Online4You Alleen domeinnaam registratie / verhuizing.
Wanneer u alvast wel een domeinnaam wil vastleggen maar nog niet van plan bent om hier een website op te plaatsen kunt u ons de gewenste domeinnaam alvast laten vastleggen voor later gebruik. Online4You berekent hiervoor dan slechts de registratie of verhuiskosten. Dit zijn jaarlijkse kosten voor het in bewaring houden van uw domeinnaam voor later gebruik. Bij sommige extensies betaalt u ook eenmalige kosten. Voor een overzicht van de kosten per extensie kunt u kijken op de pagina domeinnaam registratie. Ook wanneer u zelf uw website op een eigen webserver wilt draaien verzorgen wij voor u de registratie van uw domeinnaam en faciliteren wij de DNS-registratie in onze nameservers.
e-Dot Mogelijkheden domeinregistratie.
Welke optie komt overeen met uw wensen? Parkeren Alleen een domeinnaam vastleggen geen aanvullende opties. URL en e-mail forwarding Uw domeinnaam en e-mail adressen doorsturen. DNS beheer De DNS en e-mail records van uw domeinnaam beheren. Eigen nameservers Een domeinnaam registreren met eigen gekozen nameservers. Webhosting Eigen webruimte e-mail een e-Dot kwaliteits webhosting pakket. Parkeren op pakket Een domeinnaam parkeren op een bestaand webhosting pakket. Addon op pakket Een domeinnaam toevoegen aan een bestaand webhosting pakket. De genoemde prijs is per domeinnaam per jaar en exclusief de prijs van de domeinregistratie zelf. Indien u kiest voor webhosting en een nl domeinnaam is de domeinregistratie gratis op andere extensies ontvangt u korting.
Een domeinnaam registreren wat is de correcte wijze? Webwinkel Forum.
Zou zonde zijn als een concurrent ineens met JOUW BE domeinnaam ervandoor gaat toch? Nu het registratie gedeelte. Bij het registreren van een domeinnaam moet je op een aantal punten letten welke van belang zijn voor het behoud en beheer van je domeinnaam. Bij het kiezen van een provider kun je op de volgende zaken letten. Bestaat de domeinnaam provider al langer als een jaar? Er zijn voldoende 3 maanden vliegen in het vak die alles ook zo weer laten vallen zoals ze gekomen zijn. Met als probleem dat u niet meer bij UW domeinnamen kan. En vervolgens met lastige procedures uw eigen domeinnaam moet vrijkrijgen om te kunnen verhuizen.
Domeinnaam registreren Ondernemersplein.
Deze informatie is geplaatst door Antwoord voor bedrijven. Als u een website wilt opzetten kiest u een domeinnaam internetadres. Het is belangrijk dat uw domeinnaam nog niet bestaat en dat uw domeinnaam het merkenrecht of handelsnaamrecht van een ander bedrijf respecteert. Met de Whois-zoekfunctie op de website van de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland SIDN kunt u kijken of een bepaalde domeinnaam nl al geregistreerd is. U vraagt een abonnement op een domeinnaam aan bij een registrar hostingprovider. Deze dient voor u een registratieaanvraag in bij de organisatie die de domeinnamen beheert.
Domeinnaam registreren? Providers op prijs vergelijken.
Je kan klikken om direct naar een van de vragen te gaan maar je kan ook gewoon scrollen. Ik stel het tweede voor. Domeinnaam providers kosten vergelijken. Waar moet ik een domeinnaam registreren? Als je alleen een domeinnaam wil registreren voor later gebruik dan is een goedkope of de goedkoopste domeinnaam provider de beste keuze. Wil je direct een website bouwen? Dan is het verstandig om direct even te kijken naar de kosten de kwaliteit en de service van de hostingpakketten bij de provider waar jij je domeinnaam wil vastleggen. Het kiezen van een hostingpakket wordt ook in dit artikel besproken we gaan er zo op in als je ongeduldig bent kan je op de link klikken. Alleen een domeinnaam registreren?
Een domeinnaam registreren bij One.com One.com.
Bij One.com wordt u zelf de houder van de domeinnaam en heeft u hier dus volledige zeggenschap over. U kunt de domeinnaam dus altijd verkopen of verhuizen als u wilt. Meer dan alleen een domeinnaam registreren. Wanneer wij voor u een domeinnaam registreren is dit altijd in combinatie met een webhotel. Een webhotel bestaat uit webruimte e-mailservices verschillende online applicaties en een configuratiescherm waar u uw account zelf kunt beheren. U kunt bij One.com zoveel webhostingpakketten bestellen als u wilt. Per pakket kunt u één domeinnaam hosten.
SIDN Domeinnaam registreren.
Home nl-domeinnaam Domeinnaam registreren. Heb je een beschikbare domeinnaam gevonden? Registreer die dan bij een registrar hostingprovider. Volg deze stappen om je domeinnaam te registreren. Stappen voor het registreren van een domeinnaam. Je maakt zelf een keuze registraroverzicht. Let op 2 zaken 1. Vul de juiste houder in. Zorg ervoor dat je eigen naam of de naam van je organisatie als houder is ingevuld. Alleen een geregistreerd houder kan een domeinnaam verhuizen na opheffing uit quarantaine halen of de domeinnaam overdragen aan een ander.

Contacteer ons